Engelli annenin dramı!

Engelli annenin dramı!
Engelli anne üç ayda bir aldığı maaşını almak için gittiği PTT şubesinde 16 lira aylıkla karşılaşınca soluğu Odunpazarı ilçe kaymakamlığında aldı. Çocuğunun öğrenim gördüğü okulu nedeniyle evini Deliklitaş Mahallesi...

Engelli anne üç ayda bir aldığı maaşını almak için gittiği PTT şubesinde 16 lira aylıkla karşılaşınca soluğu Odunpazarı ilçe kaymakamlığında aldı. Çocuğunun öğrenim gördüğü okulu nedeniyle evini Deliklitaş Mahallesi Hamidiye sokak içerine taşıyan gözü yaşlı kadın, kadınlar gününde büyük bir hayal kırıklığına uğratıldı.
Daha önce de ikamet adresi değiştirdiğine dikkat çeken Havva Acet isimli kadın engelli olduğu halde üç ayda bir aldığı maaşın kesildiğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Maaşını alabilmek için dün sabah PTT şubesine gelen talihsiz kadın, kendisine 16 lira para verildiğini iddia ederek, durumu ilçe kaymakamlığındaki görevlilere iletti. Kaymakamlıktan aldığı cevaba da isyan eden Acet, "Yetkililer bana adres değişikliği yaptığım için engelli maaşımın kesildiğini söyledi. Daha önce de evimi başka semte taşımıştım. Eski mahallemde evime hırsızlar girdi, tüm eşyalarımı çaldılar. Can güvenliğim olmadığı için hem de çocuğumun okulu nedeniyle Deliklitaş mahallesinde bulduğum kiralık eve taşındım. Her üç ayda aldığım engelli maaşıma güveniyordum. Başka hiçbir gelirim ve desteğim de yok! Adres değiştirdiğim için maaşım kesildi. Çaresiz kaldım" diyerek yetkilileri göreve davet etti.
Engelli maaşı adres değiştirdiği gerekçesi ile kesilen Havva Acet, yaşadığı soruna da bir an önce çözüm getirilmesini de, sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.