KONSER COŞTURDU

KONSER COŞTURDU
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Eskişehir Yaz’a Merhaba Karnavalı’nda Eskişehirlilerle buluşan ünlü şarkıcı Haluk Levent verdiği muhteşem konserle dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.Büyükşehir...

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Eskişehir Yaz'a Merhaba Karnavalı'nda Eskişehirlilerle buluşan ünlü şarkıcı Haluk Levent verdiği muhteşem konserle dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
Büyükşehir Belediyesi ve Talia Organizasyon işbirliği ile düzenlenen 1. Eskişehir Yaz'a Merhaba Karnavalı birbiri ardına düzenlenen konserlerle sürüyor.
Atatürk'ün Eskişehir'e gelişinin 87. Yıldönümü Konseri'nde Türk Halk Müziği Sanatçısı Duygu Koçak'ı Eskişehirliler ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi önceki akşam da ünlü Rock Müziği sanatçısı Haluk Levent'i hayranları ile buluşturdu. Havai fişek gösterileri ile aydınlanan konser alanını dolduran binlerce Eskişehirli hep bir ağızdan sanatçıya eşlik edip, gönüllerince eğlendiler.
Karnaval kapsamında 29 Haziran akşamı saat 20.30'da Nostalji Konserleri ile Berkant ve Erol Büyükburç Eskişehirliler ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.