Müsiad Başkanı İnşaat Sektörü'nü anlatacak

Müsiad Başkanı İnşaat Sektörü’nü anlatacak
MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, İskenderun’da yapılacak ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in de katılacağı programda inşaat sektörünün Eskişehir’de yaşadığı sıkıntıları dile getirecek....

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, İskenderun'da yapılacak ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in de katılacağı programda inşaat sektörünün Eskişehir'de yaşadığı sıkıntıları dile getirecek. MÜSİAD Eskişehir Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, MÜSİAD'ın ''İnşaat Sektörü 2009 Yılı Analizi ve 2010 Yılı Beklentileri'' konulu istişare toplantısı 12 Aralıkta İskenderun'da Bayındırlık ve İskan Bakanı Demir'in iştirakleri ile yapılacak.
Toplantıya MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir ile birlikte MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Muhittin Yılmaz da katılacak. Aynı zamanda Alkonak inşaat firmasının sahibi de olan Yılmaz, Eskişehir'de inşaat sektörünün sorunları ile bu sorunların çözümüne ilişkin olarak bir konuşma yapacak bir de rapor sunacak. Yılmaz, MÜSİAD Eskişehir Şubesinin toplantıya hazırlıklı gittiğini belirterek, sektörde yaşanan sorunları tespit ettiklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.