Omuzlarda gözaltı

Omuzlarda gözaltı
Anadolu Üniversitesi’nin yeni eğitim ve öğretim yılının dün yapılan açılış töreni öncesi, yeni model gözaltılarada sahne oldu.2012-2013 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle düzenlenen açılış törenine katılmak üzere...

Anadolu Üniversitesi'nin yeni eğitim ve öğretim yılının dün yapılan açılış töreni öncesi, yeni model gözaltılarada sahne oldu.
2012-2013 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle düzenlenen açılış törenine katılmak üzere Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) başkanı Gökhan Çetinsayar da Eskişehir'e geldi. Anadolu Üniversitesi rektörlük girişinde karşılanan YÖK başkanı Çetinsayar, Gençler Meydana Platformu MYK üyesi iki kişi tarafından sözlü protestoya uğradı. YÖK başkanın protesto eden Merkez yürütme kurulu üyesi Can Ersoy ile Ayçe Yılmaz'a ilk müdaheleyi sivil polisler yaptı. YÖK başkanının yanına gitmek isterken engellenen protestocu Ersoy'u polisler önce omuzlarda taşırken daha sonra yere indirdi. Polislerin omuzlarıda götürülen protestocu Ersoy'u görenler, "Bu nasıl bir gözaltı şekli?" demekten kendilerini alamadılar. Öte yandan bayan protestocu da erkek polisin yerine bayan polis talebinde bulundu. MYK üyesi olan Ayçe Yılmaz'ın isteği üzerine bayan polisler devreye girerek genç kızı polis aracına kadar taşıdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.