"Ülke yoksullaştırıldı ve işsizleştirildi"

“Ülke yoksullaştırıldı ve işsizleştirildi”
EBTO-TMMOB-ESMMMO ve SES tarafından oluşturulan platform adına konuşan başkan İlker Özokçu, Türkiye’de bir çok hizmet alanı toplumsal bir sorumluluktan çıkartılmış ve özel sektör için para kazanma alanı haline geldi. Platform...

EBTO-TMMOB-ESMMMO ve SES tarafından oluşturulan platform adına konuşan başkan İlker Özokçu, Türkiye'de bir çok hizmet alanı toplumsal bir sorumluluktan çıkartılmış ve özel sektör için para kazanma alanı haline geldi.
Platform sözcüsü Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Özokçu "Ülkemiz bu saldırı politikalarının uygulama alanlarından biri haline getirildi.
Tüm bu gelişmeler sermayeye yeni kar alanları açarken, toplumu yoksullaştırmış, işsizleştirmiş ve örgütsüzleştirmektedir" dedi. Başkan Özokçu "24 Mart Cumartesi günü saat 13.00'de Taşbaşı Kültür Merkezinde "Neoliberalizm yerel yönetimler ve sağlık konulu bir sempozyum düzenledik. Sempozyuma Prof. Dr. İzzettin Önder, Prof. Dr. Siman Sönmez, Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu ile Doç. Dr. Tarık Şengül konuşmacı olarak katılacaklar""şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.