Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Burası cazip hale getirilemez mi?

Gazetemizi arayan okurumuz, Tabakhane bölgesinin Eskişehir’e hiç yakışmadığını belirterek bölgenin cazibeli bir hale dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.
Eskişehirli mobilyacıların eski günleri aradığını belirten okurumuz, Tabakhane Caddesi girişinin son derece kötü durumda olduğunu belirterek cadde boyunca düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi.
Geçmişte Eskişehir mobilyasının Türkiye’nin sayılı markalarından birisi olmasına rağmen son yıllarda kötü günler geçirdiğini anlatan okurumuz, “Eskişehir mobilyasının yeniden canlandırılması için modern satış alanları gerekiyor. Eskişehir mobilyasının satıldığı yer olan Tabakhane bölgesi ise tam tersi bir durumda. Son derece bakımsız durumda. Caddenin girişinden itibaren yenilemeler yapılmalı. Şehrimizin mobilyası, çağdaş bir caddeye kavuşmalı” diyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi