Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Çevreyolu'nda temizlik hoşuma gitti...

Okurumuz, işi gereği her gün Teksan'a gidip geldiğini ve çevre yolunu kullandığını söyleyerek başladı anlatmaya.
Her gün Çevreyolu'ndan gidip gelirken, yağışlar nedeniyle oluşan çamurun kuruyup toza dönüştüğünü ve her gün gelip geçen araçların da çevre yolunu adeta toz bulutu içinde bıraktığından yakındı.
Önceki gün yine Çevreyolu'ndan giderken Karayolları ekiplerinin hem çevre yolu kenarlarını hem de çevre yolu üzerinde bulunan yaya kaldırımlarının üzerini temizlediğini gördüğünü söyleyen okurumuz "Bu gerçekten hoşuma gitti. Ben de bunun yapılması için gazetenizi arayacaktım ve yetkililerin uyarılmasını isteyecektim. Ama gördüm ki zaten bu temizlik yapılıyormuş" dedi.
Böylece, Çevreyolu'nda toz sorununun ortadan kalktığını, bu işlemin zaman zaman yapılması gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuz, karayollarını bu hareketinden dolayı kutladığını ifade etti.,
Biz de okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen köşemize alıyor ve ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
***
Evinizin önünde böyle bir şey ister misiniz?
Okurumuz, yıkılan istasyon köprüsünün yakınında oturduğunu söyledi.
Köprünün yıkılması ile çok güzel bir meydan yapıldığını fakat, köprünün yıkılmasından itibaren bu güzel meydanın açık otopark haline geldiğini söyleyen okurumuz "Nedense buraya adam akıllı bir düzenleme yapılmadı. Bu düzenleme yapılmadığı için meydan adeta açık otoparka dönüştü. Ne korna sesinden durabiliyoruz ne de araçların çıkarttığı sesten" dedi.
Başka şehirlerde olsa bu tür meydanların insanlardın hizmetine sunulacağını, Eskişehir'de ise bu meydanın resmen araçların kullanımına sunulduğunu sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu defalarca yazmamıza rağmen bir kez daha yetkililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi