Okurumuz memur olduğunu ve iki küçük çocuğu olduğunu söyledi.
Memur maaşı ile ayın sonunu getiremediğini, temel gıda maddelerini bile almakta zorlandığını söyleyen okurumuz "Çocuklarımın beslenmeleri için gereken gıdaları almakta zorlanıyorum. Çoğu istedikleri yiyecekleri de alamıyorum. İnanır mısınız televizyonda akşam reklamlar çıktığında kapatmak zorunda kalıyorum. Reklamlarda Hamburger, Lahmacun gibi yiyeceklerle içecekleri görüp, canları çekmesin diye kanal değiştiriyorum" dedi.
Bu durumun kendisini çok üzdüğünü, elinden hiç bir şeyin gelmediğini, aldığı maaşı en rasyonel şekilde değerlendirmesine rağmen ayın sonunu getiremediğini sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika