Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

FISSS!

İki doksan dakika sonunda tek bir puanımız, tek bir golümüz yok. Hatta doğru dürüst bir gol pozisyonumuz bile yok. Acemiler mangası gibiyiz. Meğer televizyonda Marsilya maçını yorumlayan Çoşkun Hoca'ya boşuna kızmışız. Biz onu Ersun Hoca'nın yerinde gözü var diye eleştirirken, aslında o hepimizi uyarıyormuş. Avrupa heyecanı yüzünden o gün önem vermediğimiz hatalar, şimdi canımızı yakmaya başladı. Buğüne kadar yazılarımda hep hocalardan yana oldum. İlk fırsatta harcanmamalı, arkalarında durulmalı diye düşündüm. Rıza Hoca zamanında, Skibbe'nin zorlandığı dönemlerde biraz daha sabır diyerek hep destek verdim. Ama bu sefer bende Ersun Hoca gitsin diyenlerdenim.
Her takım transfer yapmış, kadrosunu takviye etmiş. Seyrettikçe görüyoruz birçoğu takır, takır oynuyor. Biz de 10'un üzerinde transfer yaptık. Ama bakıyorum bunların takıma en ufak katkıları yok. Bu sene yapılan transferlerin tek kelime ile özeti fısss! Normal sezonu beşinci bitirmiş taş gibi bir kadromuz vardı. İhtiyaçlar belliydi. Bir sağ bek, bir veya iki golcü, bir de çok iyi bir oyun kurucu. Ama biz gittik, eş dost tavsiyesi ile gereksiz birçok transfer yaparak kadroyu şişirdik. Öyle ki, yeni transferlerden sadece kaleci, Servet, bir de başka golcü olmadığı için mecburiyetten Nuhiu ilk on birde yer alıyor. Bu kaleciyi gördükten sonra Ivesa'nın, bu Servet'i gördükten sonra Nadareviç'in ne suçu vardı diye sormazlar mı adama? Nadareviç'e ağır diyenler, bir sene doğru dürüst oynamamış Servet'i bulmak için çok aradılar herhalde. Bülent Ertuğrul, Serdar, Volkan kolayca gözden çıkarılırken hangisinin yeri dolduruldu. Ayrıca hepsi adam gibi adamlardı. Karakterli, kişilikli bu şehri seven futbolculardı. Şimdi de Akaminko'yu almışız. Geçen sene Manisa'yı şampiyon yaptı ya, ondan herhalde. Takımı Avrupa'ya taşıyanları gönder, ne katkı vereceği belirsiz olan futbolcuları topla. Böyle transfer politikası olmaz. Olursa da böyle fısss'lar.
Bir de herkesin çok sorduğu kiralık araç (mercedes) konusu var. Bu arabaları kim aldı, kime aldı, niçin aldı, kulüpten resmi açıklama bir türlü yapılmadı. Kulüpten açıklama gelmeyince herkes aklına geleni söylüyor. Şimdi olay Nasrettin Hoca'nın Timur'la olan "fil hesabına" döndü. Beni arayanlar, bu arabaları kiralayanlara bir de özel şöför tutulmasını istiyorlar. Benden iletmesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1) Arşivi