Seda Kağıtcı

Seda Kağıtcı

Hoş geldin onbir ayın sultanı…

Hoş geldin Ya Ey Şehr-i Ramazan… Hoş geldin onbir ayın sultanı… Hoş geldin gönüllerimizi nurla dolduran, yüreklerimize mis gibi gül kokuları duyuran, rahmet ve mağfirete vesile olan sınırsız ihsan ayı... Hoş geldin, sefalar getirdin. Seni özlemiştik. Çok şükür nasip oldu bu senede Ramazana erdik.

Cehennem kapılarının kapandığı, cennet kapılarının açıldığı bu mübarek ay umarım sadece oruç tutup aç kalarak geçen bir ay olmaz bizler için. Ahlakımızın ve vicdanımızın da terbiye edildiği, karnımız kadar ruhumuzu da doyurduğumuz, yardımlaşma ve paylaşma ile geçen güzel bir ay olur. Farkındalıklarımız artar, gönül gözümüz açılır, merhamet duygumuz inşallah daha da çoğalır. Bizde olanı, olmayanlarla bölüşerek birlikte doyduğumuz, kalbimizdeki kötü düşüncelerden arındığımız, dilimizi, düşüncelerimizi bile temiz tutup, davranışlarımızı, konuştuklarımızı tartarak ölçülü hareket ettiğimiz, bundan sonraki yaşamımıza da sanki bebekler gibi tertemiz, masum devam ettiğimiz, tövbe ederek günahlarımızın affolunduğu, çokça sevap kazandığımız, sevgiyle, saygıyla, hürmetle ve vicdani duygularla geçirdiğimiz hayırlı bir ay olur inşallah bu Ramazan hepimiz için.

Rabbim bu mübarek ayda üzerimizden rahmetini, evimizden bolluk ve bereketini eksik etmesin, dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin. Neşemiz daim olsun, şen kahkalar sarsın yuvamızın dört bir yanını. Ağzımızın tadı bozulmasın, keyifli sohbetlerimiz olsun sevdiklerimizle. Sağlıkla, huzurla ve muhabbetle nicelerine ermek dileğiyle, hayırlı Ramazanlar herkese…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Seda Kağıtcı Arşivi