Okurumuz kendisine ait yeme içme mekanı olduğunu söyledi…
Ekonomik şartlar nedeniyle işlerinin son derece aksadığını ve eski müşterilere hasret kaldığını söyleyen okurumuz “Benim işyerime giren 200’ün üzerinde kalem var. Dün hesap yaptım her kalem yüzde 20 ila yüzde 120 arasında zamlanmış. Yani maliyetlerim neredeyse iki kat artmış. Asgari ücret ile birlikte vergilerin de arttığı düşünürsek, artan maliyetleri ürünlere yansıtmam gerekiyor. İşte bu mümkün değil. Çünkü bu maliyetlere göre fiyatları arttırsam hangi müşteri gelip bu fiyatlardan yiyip içecek? Tarifeyi iki kat arttırdığımda kime satacağım? Fiyatları iki katına çıkartmasam bu defa nasıl para kazanacağım” dedi.
Büyük bir çıkmazın içinde olduğun bu şartlar altında ayakta kalmasının da mümkün görünmediğini söyleyen okurumuzun kou ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika