Okurumuz pazarda sebze ve meyve fiyatlarının yüksek oluşundan yakındı
Daha önceki yıllarda 50-60 TL’ye yaptığı pazar alışverişinin artık 100-120 TL’ye yapabildiğini söyleyen okurumuz, pazarda 5 TL’nin altında sebze ve meyve bulunmadığından yakındı.
Otların bile iki-3 TL’den satıldığını söyleyen ve marul fiyatının dahi 5 TL olduğunu ifade eden okurumuz, bu fiyatlarla insanların evine sebze ve meyve almasının her geçen gün daha da zorlaştığını ifade etti.
Önümüzde kış aylarının bulunduğunu söyleyen ve kışın fiyatların daha da yükseleceğini ifade eden okurumuz, bu gidişle kış aylarında insanların evlerine sebze ve meyve alamaz hale geleceğini sözlerine ekledi.
Pazar fiyatlarının her geçen gün artmasının aile bütçe üzerinde önemli bir sıkıntıya yol açtığını da ifade eden okurumuz, bu fiyatların bir an önce düşünülmesi gerektiğini belirtti.
“ Aksi taktirde insanların bu kış işi çok zor” diye oturumunuzu konuyla ilgili olarak aktardıklarını biz de aynı şekilde köşemize alıyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika