SKOR FARKLI OLMALIYDI

Gerçektende özlemişiz Avrupa kupalarını...
Yaklaşık bir haftadır Avrupa kupası maçı ile yatıp kalkan Eskişehir taraftarı dün de tribünleri tamamen doldurdu. Sahada ise futbolcular kamp yorgunluğuna rağmen elinden geleni yapmaya çalıştı. Kolay değil yorucu antrenmanlar, yolculuklar Eskişehirsporlu futbolcuların hazır olmadığını gösterdi. Buna rağmen taraftarın coşkusu ile istekli olan futbolcular zayıf rakibi karşısında defansı açmakta zorlansada adı transferde anılan Alper ve Veysel'in golleri ile rakibini 2 farklı skorla yenmeyi başardı.
Eskişehirspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal dünkü maçta 3 yeni oyuncusuna ilk 11'de şans verirken bu oyunculardan kaleci Buffin özellikle yan toplardaki zaafları ile 'Acaba' dedirtti. Defansta görev alan Servet ise tecrübesi ile neler yapacağını gösterirken ilk kez forma giyen Malecki ise hırslı ve istekli oyunu ile dikkat çekti.
İskoç takımı St. Johnstone gerçekten çok zayıf bir takım. Eskişehirspor bu takımı daha da farklı yenmeliydi. Ancak 2 farklı skorda kötü değil. Kırmızı Şimşeklerin Perşembe günü İskoçya'da rakibini yenerek tur atlayacağına inanıyorum.
Dünkü maçta sahada futbolcular kadar takıma susayan taraftarda muhteşemdi. Her zaman 12'nci adam olan büyük Es-Es taraftarı yine görevini yaparak ligede hazır olduğunu gösterdi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi