“Eskişehirspor hak ettiği yerlere gelecek”

“Eskişehirspor hak ettiği yerlere gelecek”
 Muhabir
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve AK Parti Eskişehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehirspor kulübünü ziyaret etti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok ve Yönetim Kuruluna yeni görevlerinde başarı dileklerini iletirken kulübün bu sezonki hedefleri ve yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Albayrak, “Eskişehirspor hepimizin. El birliği ve sabırla şehrimizin en önemli markası inşallah tekrardan hak ettiği yerlere gelecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Entok da yaptığı açıklamada, "AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve Yönetim Kurulu üyelerine gösterdikleri ilgi, destekçi yaklaşımları ve nazik ziyaretleri için camiamız adına teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :