LOKOMOTİFİN GENÇLERİ DEMİR GİBİ

LOKOMOTİFİN GENÇLERİ DEMİR GİBİ
Demirspor’da yarışmacı grupların yeni sezon için artık son hazırlıklarını yapıyor. Lokomotif’te U15 ve U17 takımları kulübe ait halı saha ve Behiç Erkin sahasında antrenmanlarını sürdürmekte.Eylül ayında başlayacak...

Demirspor'da yarışmacı grupların yeni sezon için artık son hazırlıklarını yapıyor. Lokomotif'te U15 ve U17 takımları kulübe ait halı saha ve Behiç Erkin sahasında antrenmanlarını sürdürmekte.
Eylül ayında başlayacak ligler için bir yandan yoğun antrenman temposunun içine giren gençler diğer yandan özel maçlarla son durumlarını görme fırsatını yakalıyor. Antrenörler ise sorumlu oldukları yaş gruplarında ki ekiplerin eksik yönlerini tespite devam ediyor.
Demirspor'da U15 ve U17 yaş kategorileri zaman zaman Behiç Erkin sahasında antrenman maçı yapmaktan da geri kalmıyorlar. Antrenörler Nihat Ulus ve Zeynel Aykaç takımların yeni sezona hazırlamaya çalışıyor. Yeni sezonda U13-U14 ve U15 kategorilerinde antrenör Zeynel Aykaç, U16-U17-U18 yaş gruplarında ise antrenör Nihat Ulus görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.