Taraftara uyarı

Taraftara uyarı
26 Eskişehirspor Taraftarlar Derneği Uşak maçına gidecek olan taraftarları kayıt için uyardı. Eskişehirspor taraftarları Pazar günü deplasmanda oynanacak Uşak-Eskişehirspor maçında takımını yalnız bırakmayacak.26 Eskişehirspor...

26 Eskişehirspor Taraftarlar Derneği Uşak maçına gidecek olan taraftarları kayıt için uyardı. Eskişehirspor taraftarları Pazar günü deplasmanda oynanacak Uşak-Eskişehirspor maçında takımını yalnız bırakmayacak.
26 Eskişehirspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Abidin Kılınç, Uşak yönetimi tarafından Eskişehirspor'a 287 kişilik yer ayrıldığını belirterek, maça gelmek isteyen taraftarların dernek ile temasa geçmesi gerektiğini söyledi. Eskişehirspor yönetiminin de Uşak yönetimi ile görüşerek yer sayısının arttırılması için girişimlerde bulunması gerektiğini sözlerine ekleyen Kılınç, "Kendi imkanları ile maça gitmek isteyen taraftarlar olabilir. Fakat bilet sayısı sınırlı olduğundan Uşak da sorun yaşayabiliriz. İzmir, Ankara ve çevre illerden de maça gitmek isteyen taraftarlar var. Bu yüzden Eskişehir'den maça gitmek isteyen taraftarlar derneğimize müracaat etsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.