VARSA YOKSA 9 PUAN

VARSA YOKSA 9 PUAN
Eskişehirspor ligde kendisini bekleyen zorlu maçlar öncesi oynayacağı Karabük, Elazığ ve Gaziantep maçlarını 9 puanla kapatmayı hedefliyor. 3 Maçın ikisini evinde oynayacak olan Kırmızı Şimşekler yenilgiyi kafasından silmek...

Eskişehirspor ligde kendisini bekleyen zorlu maçlar öncesi oynayacağı Karabük, Elazığ ve Gaziantep maçlarını 9 puanla kapatmayı hedefliyor. 3 Maçın ikisini evinde oynayacak olan Kırmızı Şimşekler yenilgiyi kafasından silmek zorunda
Eskişehirspor zorlu maçlar öncesinde oynayacağı üç maçta 9 puanı hedefledi.
Galatasaray maçından sonra verilen arada yaralarını saracak olan Eskişehirspor'un kafasında varsa yoksa önünde arka arkaya oynayacağı üç maçtan 9 puanla ayrılmak. Evinde oynayacağı Karabük ve Gaziantep maçı ile deplasmanda oynayacağı Elazığ maçını kazanmayı kafasına koyan kırmızı şimşekler hazırlıklarını çizilen hedefe göre sürdürecek.
11. haftadan itibaren birbiri ardına zorla maçlara çıkacak olan kırmızı şimşeklerin Karabük maçı ile birlikte yapacağı üç maçtan alacağı puanlar hayati önem taşıyor. Eskişehirspor'un özellikle ilk yarıyı 25 puan ve üzerinde tamamlayıp ligin ikinci yarısına rahat girebilmesi için Karabük, Elazığ ve Gaziantep maçlarını kayıpsız kapatmasını şart.
Bu üç maçtan sonra adeta bir cendere içine girecek olan kırmızı şimşeklerin birbirinden zorlu 6 maçtan ekstradan alacağı puan veya puanlar ligdeki konumunu da netleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.