Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

LİDERLİK GELDİ


Altınordu’yu 3-0 gibi net bir skorla geçtik, Altınordu genç bir takım ellerinden geldiği kadar oynamaya uğraştılar oyunu çirkinleştirmediler birkaç tane pozisyona girdiler ama ofsayttan kurtulamadılar, dolayısıyla sonuç alamadılar.
Bu haftaki rakibimiz Balıkesirspor. Balıkesir’in bende anısı da var, 1968 yılında Ankara üniversitesi Spor Teşkilatında yönetici iken üniversiteler Spor Haftası Balıkesir’de yapılmıştı bende ordaydım, spora çok ilgili bir kentti. Bütün müsabakalarda sahalar doluyordu.
Balıkesirspor 1966 yılında kurulmuş bu güne kadarda inişli çıkışlı bir grafik çizmiştir hatta 70’li yıllarda Tango Niyazi gibi birkaç Eskişehirli futbolcu da Balıkesirspor’da oynamıştır.
Bu güne gelirsek Balıkesirspor ilk altıyı hedefleyen bir takım görünümündedir. 16 maçta içeride 4 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet almıştır. Golcüleri Bekamenga 11 golle Bolusporlu Poepon’la gol krallığında birinci sırada, 16 maçta 28 gol atan bir takım gol sayısında ilk üçte yer alıyor. Yediği gol ise 17 yani bizden 2 gol daha az yemişler onun için çok dikkatli olmalıyız.
Bize gelirsek yine savaşıyoruz ama oyun organizasyonunda pek iyi değiliz. Orta sahamız daha diklemesine oynarsa gol sıkıntımız olmuyor. Ramazan ileriye doğru oynuyor, ona geçen maçta Dorukhan uydu sağdan devamlı bindirdi ve golü bulduk, Dorukhan ümitlerimiz boşa çıkarmadı inşallah daha da iyi olacak nazar değmesin, Hasan Hüseyin biraz daha sorumluluk almalı, Erkan yine üst düzey oynadı, bana göre İnceman’da iyiydi. Hakan niye yedekti onu bilemiyoruz ama oynasaydı Akaminko ile Hakan’ı bir arada görebilirdik inşallah Hakan yedek kaldım diye küsmez ve önceki performansını devam ettirir. Duyduğum kadarıyla Semih’te bir sıkıntı olmuş, oda halledilir. Birkaç sözde Kaan’a söylemek istiyorum kardeşim kendini toparlaman lazım ne sıkıntın varsa hocanla yönetimle konuş, her maçta dakika 70’de sakatlanıyorsun sonra devam ediyorsun sakat sakat verimli olamıyorsun bir an önce düzelmen lazım, bir de Kayacan’ı çok tedirgin gördüm bunu da ilk maç heyecanı diyelim.
Sonuç olarak asıl yarış şimdi başlıyor ilk maçı kazasız geçtik bundan sonraki maçlarda aynı başarıyı göstererek mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi