Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Sorumsuzluğun cezasını biz çekmek zorunda mıyız?

Okurumuz geçtiğimiz yıl Pandemi başladığından bu yana kurallara tamamıyla uyduğunu ve bir yılın büyük bir bölümünü resmen evde kapalı geçirdiğini söyledi.


Ancak kurallara uymayan insanlar yüzünden bütün sıkıntıyı kurallara uyanların çektiğini sözlerine ekleyen okurumuz” biz sürekli kurallara uyup evde kapalı kalırken, burnumuzu dahi dışarıya çıkartamazken, kuralları umursamayan insanlar yüzünden büyük sıkıntı çekiyoruz. Uyumayan kurallar nedeniyle Pandemi de bir türlü sona ermiyor. Hatta daha da artıyor. Salgın vakaları arttıkça biz daha çok eve kapanmak durumunda kalıyoruz. Artık biz kurallara uymayan insanların cezasını çekmek istemiyoruz. Bu durumu artık bir son verilmeli. Kurallara uymayan insanlara verilen cezalar olabildiğince artırılmalı ki caydırıcı olabilsin. Aksi taktirde bu insanlar yüzünden biz resmen yıllarımızı evde kapalı hiçbir şekilde geçireceğiz.”Dedi.


Okulumuzun,Sorumlu davrananların, sorumsuz davrananlar yüzünden mağduriyet yaşadığına ilişkin söylediklerini aynen köşemize alıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi