Seda Kağıtcı

Seda Kağıtcı

Kendinle aran hep iyi olsun…

Artık sonra demiyorum hiç, belki de sonrası yok. İnanın hayatın hiç şakası yok. Ellerimizden kayıp giden bir ömür var. Şu an aldığım nefes benim ama sonrakinin garantisi yok.

Hayat uzun değil sandığımız kadar. Doğru yere bakmak lazım doğru zamanlarda. Mucizeler belkide çok yakınımızda. Eğer hiçbir zaman doğru yere bakmayı bilemediyseniz bu hayatta çok şey kaçırmışsınız demektir. Belki de görecekleriniz hayatınızı değiştirecekti. Bakmak ve görmek çok farklı şeyler. Onun için doğru yere bakmayı ve görmeyi deneyin. Ayağınıza kadar gelmiş güzellikleri kaçırmayın. Kim bilir belki de mutluluk burnunuzun ucunda...

Gün gelir kimse kalmaz etrafında. Yalnız kalırsın. Herkesle aran bozulabilir. Yada insanlarla arana mesafe koymayı kendin isteyebilirsin. Vıcık vıcık ilişkileri kaldıramaz artık kalbin. Boğulursun samimiyetsiz insanların arasında. Kafamı dinleyim, biraz huzurum olsun dersin. Hatta bazılarının yokluğu iyi bile gelir sana. Kimse kalmasa da etrafında kendinle aran hep iyi olsun ama. O bozulunca, her şey bozuluyor çünkü, sakın unutma!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Kağıtcı Arşivi