Baksan'da 400 işyerinin 123'ü ruhsatız çıktı

Baksan’da 400 işyerinin 123’ü ruhsatız çıktı
Teksan’da yaşanan patlama ve dört kişinin canından olması gözleri şehirdeki sanayi sitelerine çevirdi.Patlama yaşanan işyerinin ruhsatsız olduğunu ortaya çıkmasıyla da sanayi sitelerinde adeta ruhsat avına çıkan alt belediyeler...

Teksan'da yaşanan patlama ve dört kişinin canından olması gözleri şehirdeki sanayi sitelerine çevirdi.
Patlama yaşanan işyerinin ruhsatsız olduğunu ortaya çıkmasıyla da sanayi sitelerinde adeta ruhsat avına çıkan alt belediyeler zabıta marifetiyle tüm işyerlerini didik idik etmeye başladı.
Bir süredir baksan sanayi Sitesinde denetimlerini sürdüren Tepebaşı Belediyesi zabıtası ise Baksan'daki acı gerçeği ortaya çıkardılar.
Konuyla ilgili olarak denetim raporlarını sunan Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Yıldız, zabıta tarafından yapılan ruhsat denetimleri sonucunda 400 işyerinden 123'ünün ruhsatsız olduğunun anlaşıldığını söyledi. 132 işyeri içinde ihtar verildiğini anlatan Başkan Yıldız 145 işyerinin ise denetlenemediğini sözlerine ekledi.Yıldız, ruhsatlar ile ilgili olarak kulaktan kulağa yapılan senaryolara da inanılmaması gerektiğini belirterek; "Esnafımız kendilerine dağıtımız bildiride yer alan konulara dikkat etsinler. Onun dışındaki söylentilere inanmasınlar. Ayrıca ruhsatları Büyükşehir'den olan ve Tepebaşı'nda devredecek olan esnafımız da bu işlemlerini tamamen ücretsiz olarak yapabilirler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.