Sağlık çalışanlarına promosyon müjdesi

Sağlık çalışanlarına promosyon müjdesi
Son günlerde epey konuşulan promosyon ücretlerinin kamu çalışanlarına dağıtılması tartışmaları sürerken, İl Sağlık Müdürlüğünden çalışanlara bir müjde geldi. Sendika başkanları ile bir basın toplantısı düzenleyen...

Son günlerde epey konuşulan promosyon ücretlerinin kamu çalışanlarına dağıtılması tartışmaları sürerken, İl Sağlık Müdürlüğünden çalışanlara bir müjde geldi. Sendika başkanları ile bir basın toplantısı düzenleyen İl Sağlık Müdürü Çom, bu paraların çalışanlara dağıtılacağını söyledi.
Dün Sağlık Müdürlüğü Dr. Davut Savran konferans Salonunda bir basın toplantısı düzenleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Seracettin Çom, sendikalarla yapılan görüşmeler sonrasında böyle bir karara vardıklarını söyledi.
Çalışanlara yapılacak olan ödemelerin sendika başkanları ile belirli bir takvime dayalı olarak ödeneceğini söyleyen Çom, tüm kurumlar için bankalardan alınan promosyon bedellerinin de aynı tarihlere denk getirileceğini ifade etti.
Türk Sağlık Sen Şube Başkanı İsmail Türk ise, promosyonların kamu çalışanlarının hakkı olduğunu, bu nedenle bu doğrultuda yasal bir düzenleme beklediklerini ifade ederek, Sağlık Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
SES Şube Başkanı Yalçın Mutlu'da gelecek dönemlerde bankalarla yapılang örüşmelerde sendika temsilcilerinin de bu görüşmelere katılması gerektiğini söyledi.
Sağlık Sen Şube Başkanı Mevlüt Çadır ise çalışanlara dağıtılacak olan miktarın 270 YTL olarak tespit edildiğini hatırlatarak, İl Sağlık Müdürlüğü'ne duyarlılığı için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.