1-Murat TAŞKIN (BİZDEN SÖYLEMESİ)

1-Murat TAŞKIN (BİZDEN SÖYLEMESİ)

Bakan makam aracının plakası 26 olursa...

İstanbul'da geçtiğimiz Cuma günü akşamı ESYİAD tarafından düzenlenen ve Ulaştırma Bakanı ile pek çok Eskişehirlinin katıldığı gecede, Ticaret Oda Başkanı Harun Karacan bir konuşma yapmış.
Eskişehir'in Ulaştırma Bakanlığından beklentilerini dile getirdiği konuşmasında, Havaalanı pistinin biran önce bitirilmesinden tutun da, Eskişehir'den bodrum'a uçak seferlerinin yapılması, Eskişehir'in Demiryolu ile limana bağlanmasına kadar tüm istekleri bir bir sıralamış.
Dahası...
Karadeniz'i iç Anadolu üzerinden Akdeniz'e bağlayacak ve en kısa yol olan BOLU NALLIHAN SARICAKAYA ESKİŞEHİR yolunun yapılması'ndan tutun da, TÜLOMSAŞ'ın Demiryolu araçları üretim merkezi olmasına, Seyitgazi yolunun tamamlanmasına, uçak seferlerinin gün içinde karşılıklı olarak yapılmasına kadar pek çok dile getirmiş Karacan.
Tüm bunları söyledikten sonra da Ulaştırma Bakanına dönenerek;
-"Sayın bakanım, biliyorsunuz bindiğiniz Bakanlık Makam aracının plakası 26. Yani, Eskişehir'in plakası. Madem Bakanlığınız Eskişehir'in plakasını taşıyor, siz de bunun gereğini yerine getirin. Çünkü biz sizi artık Hemşerimiz kabul ediyoruz" deyince, salonu büyük bir alkış kaplamış.
Karacan'ın bu ilginç tespiti Ulaştırma Bakanının bir hayli hoşuna gitmiş olmalı ki...
O da kürsüye gelince;
-"İnanın ben Erzincan Milletvekiliyim. Ama Bakanlığım Erzincan'dan çok Eskişehir'e hizmet götürüyor. Bu hizmet bundan sonra da devam edecek" diyerek, Eskişehir'i ilgilendiren tüm isteklerle bizzat ilgileneceğini açık açık söylemiş.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1-Murat TAŞKIN (BİZDEN SÖYLEMESİ) Arşivi