SAĞLIKSPOR'DA KEYİFLER YERİNDE

SAĞLIKSPOR’DA KEYİFLER YERİNDE
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sağlıkspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki gün yapılan antrenmanda teknik heyet ve futbolcuların hayli keyifli olduğu gözlendi. Kırmızı Beyazlılar dün akşam saatlerinde ise...

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sağlıkspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki gün yapılan antrenmanda teknik heyet ve futbolcuların hayli keyifli olduğu gözlendi. Kırmızı Beyazlılar dün akşam saatlerinde ise Eskişehirspor U18 takımıyla özel bir maç yaptı. Bu karşılaşmanın da ayrıntılarını yarın gazeteniz İstikbalde bulabileceksiniz.
Sağlıkspor 2012-2013 sezonu için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Antrenör Mesut Altıntaş nezaretinde temponun her geçen gün arttığı Kırmızı Beyazlılarda moraller ise oldukça yüksek. Özel maçlara yönelen Sağlıkspor dün akşam saatlerinde Eskişehirspor U18 takımıyla karşılaştı. Bu maç ile ilgili ayrıntıları yarın gazeteniz İstikbal'de bulabileceksiniz. Öte yandan temsilcimiz Sağlıkspor 30 Ağustos'ta Mudanyaspor ile Mudanya'da bir özel maç daha oynayacak. Antrenör Altıntaş çalışmaların yoğun geçtiğini ve takım olarak her geçen gün daha iyi gittiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.