4-Mustafa KANTARCI (GÖZLEM)

4-Mustafa KANTARCI (GÖZLEM)

KÜPELİLER ENDÜSTRİ A.Ş

                                                
            Ülkemiz ve Eskişehir’ de “Mmükemmeliyet Merkez”” olma yolunda, ciddi mesafe alan şirketler ve kurum/kuruluşlarımız var. Bu gelişmeler, şirketleri ve kurum/kuruluşların markalaşması yanında, ulusal ve global pazarlarda söz sahibi olmasını sağlar
             Bu şirketlerde, Ar-GE çalışmaları ve teknoloji üretimi, ön planda tutulur. Üretim yöntemlerinde, ürünlerde, yenilik yaratmada, yenilikler de, üretimi artırmada, verimliliği yükseltmede, rekabet üstünlüğünü ve kârını artırmada, kararlıdırlar.
              Bu şirketlerimizde biri de Küpeliler Endüstri A.Ş’ dir. Kurulduğu 1980 yılından bugüne, edindiği bilgi birikimi ve tecrübesiyle, yenilikçi projelere imza atan KÜPELİLER ENDÜSTRİ A.Ş.’nin, başarısının altında, verimli iş gücü, ileri teknoloji, yeniliğe ve gelişime her zaman açık olması, en önemlisi de kararlılık ve makro hedefleri yatmaktadır.
              KÜPEİLER ENDÜSTRİ A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Hasan KÜPELİ’ ye, Cuma günü ziyarette bulunduk. Çalışmaları, projeleri ve başarıları üzerine sohbet ettik.
               Sayın KÜPELİ’ yi, Ar-Ge çalışmalarında,  teknoloji üretiminde, üretim yöntemlerinde, ürünlerde yenilik yaratmada, üretimi artırmada, verimliliği yükseltmede,  rekabet üstünlüğünü ve kârlılığı artırmada,  ulusal ve global pazarlarda söz sahibi olmak da kararlı gördük.
                Sayın KÜPELİ ile görüşmemizde, " Gelişme durursa, rekabet şansımız azalır" görüşü,  bütün sanayicilerimize, örnek olmalıdır. KÜPELİ LER ENDÜSTRİ A:Ş: bu felsefesi ile piyasa da tutunmak, rekabet ve kaliteyi artırmak için, ürün ve sistemleri, sürekli  iyileştiriyor. Global pazarlardaki gelişmeleri de yakından takip ediyor.
              KÜPELİLER ENDÜSTRİ A.Ş’ de, hayata geçen, her projenin başarısı dikkate alındığında “Doğru Yerde, Doğru Zamanda, Doğru Proje” kavramının, KÜPELİLER’in, iş anlayışıyla birleştiği gerçeği, genel kabul gören, hayat felsefesine dönüşmüştür,.
            Şirkette, mükemmel performans, tesadüfen ortaya çıkmıyor. En önemli unsur,  Sayın Hasan KÜPELİ ve ekibinin verdiği eğitim, yönlendirme, liderlik ve cesaretlendirme sürecinin de bir sonucudur. Bu özenli süreç, ürün ve hizmette, kaliteyi ve sektörde teknoloji üretmeyi hedefliyor.
               KÜPELİLER ENDÜSTRİ A.Ş,  müşteriye beklentileri üstünde, kaliteli hizmet vermektir. Ayrıca şirkette, verimlilik, yenilik, kârlılık ve kalite gibi performans boyutlarını, birlikte değerlendirilmektedir.
             Şirkette, verimliliğin, hem nicel, hem de nitel boyutları olan bir kavram ve bir yaşam felsefesidir. İşletme düzeyinde, bu felsefenin, uzun dönemde rekabet gücü ve istikrarlı bir kârlılık açısından, şart olduğunu da şirket icraatı ile göstermektedir.
              KÜPELİLER ENDÜSTRİ A.Ş,   müşteri ve ihracat odaklıdır. Hedef,  sahip olduğu sektörlerde, sürekli müşteri beklentilerinin üstüne çıkmaktır.  Bu nedenle şirket, tüm bileşkeleri ile müşteri isteklerini, yerine getirmeye yöneldi. Özellikle de şirket içi, hedeflerin müşteri beklentileri ve bağlantılarına göre şekil alması, verimi ve üretimi daha da artırdı.
          Ayrıca KÜPELİLER ENDÜSTRİ A.Ş, global şirket olmakta karalıdır. Globalleşme ve bölgesel bütünleşmeler, yoğun bir biçimde,  gündeme getirilmekte, böyle bir yapı temel stratejik faktör olarak, rekabet gücünü, ön plana çıkarmaktadır. Global sistem içerisinde, sektöründe, sürekli rekabetçi ürün ortaya koymakta da kararlı gördük.
             KÜPELİLER, Çimento Fabrikası, Sunta Fabrikası, OSB Levha Fabrikası, Hazır Beton Santralleri, Ambalaj Fabrikası, İnşaat ve Madencilik gibi 7 ayrı işkolunda ülkemiz ve Eskişehir için, üretmeye devam etmektedir
            KÜPELİLER ENDÜSTRİ A. Ş’ deki gelişmeler, Japon ekonomisinde, üretim felsefesi olarak, ele alınan ve sıfır stok ve sıfır hata olarak yorumlanan, “Tam Zamanında Üretim modelini” hatırlattı..
             Şirkete ait, Eskişehir Çimento Fabrikası, ulusal ve uluslararası standartlara uygun kaliteli, güvenilir ve çevre dostu ürünler sunuyor. 1981 yılından, bu yana üretimlerini aralıksız sürdüren, Suntasan Fabrikası da ihracata dönük   hizmet veriyor.
               Küpeliler, yarım asıra yakın ticaret ve sanayicilik deneyimini birleştirerek, yüksek kalitede OSB üretimini, Westboard markası ile 36 transmikser, 8 beton pompası, 2 otomatik santral ile c16-c50 aralığında, hazır beton üretimi yapmaktadır.
              Ahşap Ambalaj Fabrikası, 2002’den bu yana, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde, üretim faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.   Küpeliler İnşaat, Küpeliler Endüstri A.Ş çatısı altında, 1993 yılından bu yana üstün kalitede konut, işyeri ve fabrika inşaatları yapmaktadır.
                Başta çimento fabrikası ve beton santrali için, gerekli olan standartların öngördüğü şekilde kalker ve agrega üretimi gerçekleştirilmektedir.
              KÜPELİLER ENDÜSTRİ A.Ş’ de, verim, kalite ve üretimi artırmak için, ciddi çalışmalar yapılıyor. Çalışanlar, sürekli motive ediliyor,  hizmet bilinci aşılanıyor. Sorunlar karşısında, düşünmelerine ve karar vermelerine zaman tanınıyor.
              KÜPELİLER ENDÜSTRİ A.Ş’de   "Gelecekte var olmak ve daha güçlü olabilmek için, gereğini yapmak" en önemli stratejidir.  Bunu içinde, sektöründeki ulusal ve küresel alandaki, makro ve mikro gelişmeler, yakından izleniyor ve potansiyel gelecekler için, senaryolar hazırlıyor.
                 Ayrıca KÜPELİLER ENDÜSTRİ AŞ,  birimlerde, sorunları görüşen, tartışan ve çözümler üretip hayata geçiren, en önemlisi de şirketi yaşamaya değer, anlamlı bir ortam haline getirmek ve işgücünün de sonsuz yeteneklerinden, tam olarak yararlanmak için, hummalı bir çalışma var.
               Bu ortam,  Küpeller Ensdüstri A.Ş de kalite, verim ve üretim ve ihtacatını artırdı,  kurumda işbirliğini ssağladı. Ulusal ve global pazarlarda, söz sahibi yaparken, Sanayimizin de gururu oldu.
                             Sayın Hasan KÜPELİ ve ekibini kutluyoruz…









Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4-Mustafa KANTARCI (GÖZLEM) Arşivi