Seda Kağıtcı

Seda Kağıtcı

Sahte sevgiler

Geleceğinizin önünü açmak istiyorsanız geçmişteki kötü anılarınızı affetmeyi öğrenmelisiniz. Sonra da alıp elinize bir kalem acılarınızın üzerini kapatacak kalın bir çizgi çekmelisiniz. Hayallerinize geçmişi düşünmekten daha çok fırsat vermelisiniz.

Hayaller değil midir ki insana yaşamak için bir amaç olan, güç veren, ayakta tutan? O zaman hayallerinizi sadece bir hayal olmaktan çıkarıp, bir gün başarmış olmanın haklı gururunu yaşamanın tadına varmalısınız. Çünkü hayattan ve insanlardan alınabilecek en güzel intikam başarıdır. Başarı sizi sevmeyen herkesi üzer. Sevenlerinizi de en az sizi ettiği kadar mutlu eder.

Diyeceğim o ki, yüzünüze gülen herkes dostunuz, size her canım diyen de sevdalınız değildir. Lafla peynir gemisi yürümez, yürütmeye kalkanların gemileri de elbet bir gün batar. Bu yüzden herkese dost denilmeyeceğini ve herşeyin herkese anlatılmayacağını öğrenene kadar çok tanışacak, çok konuşacak, çok yanılacaksınız. Kalbiniz acıyacak, yeri gelecek sırtınızdan vurulacaksınız ama öğreneceksiniz, yanıla yanıla, ağlaya sızlaya öğreneceksiniz. Çünkü dost yüzler hep sahte ve herşey herkese anlatılmaz!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Kağıtcı Arşivi