Seda Kağıtcı

Seda Kağıtcı

Veda vakti

Sevgili 2023; birkaç gün sonra uğurlayacağız seni, veda vakti geldi çattı. İyisiyle kötüsüyle, sevinciyle hüznüyle, acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı. Sen sevdiklerimi götürdün benden, kimi zaman gözlerimden yaşlar döktürdün, beni üzdün, kimi zaman endişelendirdin, kimi zaman heyecanlandırdın ama kimi zaman da güzel haberlerinle küçük mutluluklar, tatlı sevinçler yaşattın bana. Umut oldun, hayal kurmamı sağladın.

İnsanın hayatı hep kötü gidecek değil ya, hep terslikler olmayacak bu hayatta, pembeye de boyanacak ümitler, hatıralar masmavi gökyüzünde bembeyaz bir bulut olacak zaman zaman. Siyahlar önce griye dönüşecek sonra binbir renge boyanacak etraf. Sevilcez, sevincez. Ayrılcaz, üzülcez. Kaderimizde ne varsa hep birlikte yaşayıp görcez.

Sevgili 2023; hep sitem etmeyeceğim elbet, teşekkürüm de çok sana. Sağlığım, ailem, sevdiklerim, dostlarım, yuvam, evim, yemeğim, işim için sana çok teşekkür ederim. Kimseye muhtaç değilim. Ailem için kıymetliyim, en önemlisi nefes alıyorum, bin şükür olsun.

Bu yıl üzüldüğüm, kırıldığım elbetteki oldu benimde, kimin olmuyor ki? Ama her şeye rağmen unutulmaz anlar da yaşadım, kahkahalar attım, şarkılar söyledim, dans ettim, enseyi kararttığımda sırtımı aileme yaslayıp, destek aldım, güç buldum, sayelerinde yaşadıklarımdan korkmadım işte bunlara vesile olduğun için de teşekkürler sana.

Hayal kırıklığına uğradım bende doğru, çok kırıldım, hazmedemediklerim oldu yeri geldi. Çünkü insanoğlu çiğ süt emmiş, fazla şaşırmamayı öğrendim artık. Yaşadıklarım tecrübe, gördüklerim ders oldu bana. Olmayacak sandıkların da olabiliyormuş meğer bu hayatta. Gerçek yüzlerini gördüğüm ve
hayatımdan çıkardığım insanlar için de teşekkürler sana. İyi geldi biraz hayatımda temizlik yapmak bana.

Şimdi iyiye, güzele, doğruya, hayırlıya niyet ediyorum. 2024 sende tüm ümitlerim, nolur beni utandırma. Tertemiz bir sayfa açıyorum ben yarınlara. İçinde sevgi, saygı, barış olmasını diliyorum. Sağlık ve sıhhati sayfanın en başına yazıyorum. Sonra da tüm insanlığa ağız tadı ve huzur diliyorum. En çok buna ihtiyacımız var çünkü biliyorum. Güle güle 2023 ve hoş gel, hoşluk ve güzelliklerle gel 2024, sevindir bizi emi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Kağıtcı Arşivi