9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

KADINLAR NE İSTER?

Erkekler bir kadında güzelliğe baksa da, kadınlar erkeklerde genellikle statüsüne ve maddi gücüne bakıyor.
Tabi kişiden kişiye değişse de çoğunlukla biz kadınlarda iki önemli şeye dikkat ettiğimiz aşikâr. Birincisi birlikte olduğumuz erkekle uzun süreli bir ilişkimizin olup olmayacağı, ikincisi de iyi bir eş ve baba olup olmayacağıdır.  Birçok istediğimiz özelliğin tek bir erkekte bulunmasını beklediğimiz gibi, çok az özellik arayanlarımız da var tabi.
Bugün, bir kadının bir erkekten aslında ne istediğini kaleme almak istedim.
Bunları birkaç başlık atında toplamak gerekirse;
•    VERDİĞİ DEĞERİ GÖSTEREN ERKEK
•    Bazı erkekler birlikte olduğu kadına verdikleri değeri gösteremiyorlar. Sevmek yetmiyor bazen, bunu hissettirmek daha önemli. Kadınlar birlikte olduğu erkeklerden zaman zaman sevildiğini duymayı ve değer gördüğünü hissetmeyi istiyor.

•    GÜVENİLİR ERKEK
Kadınlar birlikte oldukları adamlara güvenmeyi isterler. Onun duruşu, konuşması, hareketleriyle bir bütünlük kazanan güvenilirliği kadınlar için çok önemlidir. Özgüven sahibi ve yaptıklarıyla söyledikleriyle güven veren erkekler daima kadınlar için çekicidir.
•    İLGİLİ ERKEK
İlgisiz bir insanla kim birlikte olmak ister ki? Biz kadınlar zaman zaman yaptığımız değişiklikleri fark eden, detaylara önem veren, özel günleri atlamayan ilgili erkekleri isteriz hayatımızda.  O yüzden daima ilgili olan erkeklerdir bizim tercihimiz.
•    SAYGILI ERKEK
Saygı ilişkinin gidişatını belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Kadınlar sürekli akıl veren erkekleri değil de, kendi yaşam alanlarına ve yaptıklarına saygı duymasını bilen erkekleri tercih ediyor.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi