9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

Hoş geldin yeni yıl

2022 her ne kadar zamlarla gelmişte olsa, ne yalan söyleyeyim bana ilk sürprizini yaptı bile..
Ne kadar mutlu olduğumu sayfalarca yazsam bile anlatamayacağım belki. İlk kez bir yıla bu kadar çok mutlu giriyorum. Neyse maşallah diyelim de nazara gelmeyelim.
Bu senenin her yıldan çok daha güzel geçeceğini ben hissediyorum ama tabi beklentilerimde oldukça fazla. Yani bu sene yapamadığım şeyleri bir bir yapmakla başlayacağım mesela. Çok seyahat edeceğim, daha fazla işe odaklanacağım, artık kendimi kapatmayacağım. Öyle içsel çöküşlerde bir yere kadar canım.
Yeter deyip ayağa kalktığım bir seneye enerjik başladım. Defalarca hata yapanları defalarca affetmeyeceğim mesela. Hayatımda kalmalarına müsaade etmeyeceğim. Ama gerçekten hatasını anlayıp samimiyetiyle gelenlere kucak da açacağım. Çokta acımasız olmayacağım.
Sevmekten korkmayacağım. Bir şeylere yine üzüleceğim diye adım atmaya korktuğum sevdaların üstüne yürüyeceğim bir sene sanırım bu yıl.
Korkmakla, uzak kalmakla, sakınmakla olmuyormuş. Bazen delilikte şart hayatta. Fazla normallik monotonlaştırdı hayatı. Azcık deli olsam kime ne?
Sevdiğim her şeyi yapacağım ya bu yıl. Ben bu sene kendime izin verdim. Kontrol çılgınlığımı bir kenara bırakıp, bir sene kafa tatile çıkar gibi, özgürce yaşayacağım, tabi işlerimi hiç aksatmadan.
Özgürce diyorum çünkü aslında hepimiz zihnimizi duygularımızı, davranışlarımızı sürekli kontrol ediyoruz. “Aman öyle yapmayalım, laf söz olur. Aman elalem ne der? ”
Valla elalem ne derse desin, ben bu seneyi çılgınca yaşayacağım. Canım nasıl isterse..
O yüzden hoş geldin 2022, vallahi çok iyi geldin!
İyi ki geldin..
Mucizelerinle gelmeye devam et.
Ben seni özgürce, çılgınca, çok severek yaşamaya hazırım..
Sevgilerle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi