9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

KADINLARIN POPÜLER YALANLARI


Yalan söylemenin kadını erkeği olmaz. Biz kadınlarda sıklıkla yalan söylüyoruz. Kadınlar genellikle başkasının hayatını etkilemek için değil, kendi hayatlarını korumak için yalan söylüyor. Ama ‘yalan yalandır’ elbette.
İşte sizler için toparladığım, kadınların en çok söylediği popüler yalanların listesi …
“DEDİKODUYU SEVMEM”
Biz kadınlar bir araya gelince, başkalarının hayatlarını irdelemeyi çok severiz. İstisnalar olsa da dedikoduyu sevmeyen kadın yoktur. Ama tabi dedikoducu damgası yememek için genellikle “dedikodu yapmayı sevmem, yapanı da sevmem” yalanına başvurmayı tercih ederiz.
“SEN İKİNCİSİN”
Biz kadınlar eğer bir erkekle cinsel birliktelik yaşadıysak hayatımıza giren yeni bir erkeğe asla bunu açıklayamayız. Genellikle her hayatımıza giren erkek “ikinci” erkek olur.
“MADDİYAT ÖNEMLİ DEĞİL”
Evet, bir erkeğin kişiliği her zaman bizim için çok önemli ama maalesef günümüz şartlarında maddiyatta fazlasıyla önemli. O yüzden aslında hepimiz erkeğin maddi güce sahip olmasını isteriz ama bunu dile getiremediğimiz için “maddiyat değil kişilik önemli” yalanını söyleriz.
“YOK BİR ŞEY”
Herhangi bir sebepten dolayı erkek arkadaşımıza kırıldıysak eğer, “neyin var?” sorusuna hiç şaşmayacak cevabımızdır “yok bir şey”
Kesinlikle bir şey var ve bunu erkek arkadaşımız anlamıyordur. Aslında kadın o an erkeğin kendi hatasını anlamasını, ilgilenmesini, “Yok yok, senin var bir şeyin” demesini beklemektedir. Ama ne yazık ki erkekler düz mantıklıdır.
“EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL”
Bir kadın bu cümleyi kuruyorsa, ya erkekleri henüz evlilikten bahsetmemiştir ya da evelenebileceği birini henüz bulamamıştır. Yoksa biz kadınlar doğru bir erkekle mutlu bir yuvayı hep hayal ederiz.



Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi