9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

2022 DİLEK KÖŞESİ


Her sene olduğu gibi bu sene de biterken, sevdiklerimin yeni yıl dileklerini köşe yazımda toparladım.
Benim için 2021 her ne kadar zor bir yıl olsa da, kalbimin derinlerinde güzel mutluluklarımın da olduğu bir yıldı diyebilirim.
Şimdi ışıl ışıl bir yıl bize “merhaba” diyor.
Yeni yıl; içimde renkli ışıkların yandığı, dostlukların, aşkların, hayallerin bu ışıklarla parladığı günler yaşatsın; bana ve düşündüğüm, dokunduğum, sevdiğim herkese…
İyi seneler!
ALAATTİN ÇOBAN (SARAR GRUP PROTOKOL MÜDÜRÜ)
Bütün dünyada sancılı geçen pandemi ve ekonominin sıkıntılı olduğu bir dönemde herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu günler dilerken hep ileriye bakmamızın gerektiğini ne şartta olursa olsun hayatın gerçeklerini kabullenip dikkat etmemiz gerektiğini, gerçekleri kabullenip mücadele etmemizin, geleceğimizin şekillenmesinde daha iyi rol oynayacağına inanıyorum. Bütün dostlarıma saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunarken 2022 yılın barış, kardeşlik ve huzur içinde geçmesini diliyorum. İyi seneler!
YAŞAR ABACI- İLHAN YALÇIN (KANAL 26 KURUCU ORTAKLARI)
Yaşadığımız tüm olumsuzlukların tersine, yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize önce sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz. İyi ve güzel şeylerin olacağı yüzlerin hep güleceği bir yıl umuduyla.. Mutlu seneler!
EGEMEN TEMİZSOY (KIZILAY ESKİŞEHİR ŞUBESİ BAŞKANI)
Hayat; verdiğimiz mücadelelerin karşılığını almaya çalıştığımız bir maraton. Yeni yılın, bu maratondaki centilmen mücadelemizin karşılığını vermesini tüm hemşerilerimiz adına dilerim. Sağlıklı, huzurlu, umutlu ve adil yarınlara. Yeni yılımız kutlu olsun..
BAHAR BİLEN (LOKANTACILAR ODASI BAŞKANI)
Nerede yaşam varsa orada umut da vardır. Yeni yıl başta ülkemize, tüm dünyaya, sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesini dilerim. Neşe dolu yıllar!
FATİHHAN GÜÇLÜ (GÜÇLÜ İNŞAAT)
Yeni bir yıl ne yaşanmışsa yaşansın geride bıraktırır geçmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç. Yeni yılda en güzel başlangıçlar sizinle olsun! İyi seneler
MURAT TAŞKIN (İSTİKBAL GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ)
Hak ettiğimiz hayatı hak ettiğimiz şekilde yaşamaya başlayacağımız ilk yıl olsun yeni yıl! 2022 güzelliklerle gelsin. Mutlu yıllar.
ÖZGE ZAİM (İSTİKBAL GAZETESİ MUHABİRİ, ANKA HABER ESKİŞEHİR TEMSİLCİSİ )
2022 yılında sevin, sevilin, aşık olun, koşun, gülümseyin.. Korkmayın yenilenmekten. Tebessüm dolu bir yıl olsun.
DAVUT ÇANKAYA (ALFA RED AJANS)
Zorluklarla geçen 2021 yılını geride bıraktık. 2022 yılına umutla bakıyor; el ele vererek tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Tüm mesafelerin azaldığı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum.
FETHİ ÖZKARA (KUAFÖRLER ODASI BAŞKANI)
2022 yılı halkımıza ve Meslektaşlarımıza sağlık, barış, mutluluk, birlik,  beraberlik bereket  bolluk içinde geçirmek üzere yeni yılımızı en içten dileklerimle kutlarım..
ERDOĞAN ERTEN (MODERNİTY OTEL MÜDÜRÜ)
Tüm olumsuzlukları geçmişe gömerek, gelecek zamana ait umut ışığını yeşertelim. Bu sene yepyeni bir nefes olsun. Huzur getirsin, iyilik ve sevgi akıtsın ruhlarımıza. Gönlümüz neyi istiyorsa gözümüz onu görsün. İyi seneler!
FATİH YILDIRIM (REKLAM FİLMİ YÖNETMENİ)
Filmlerin insanlara tıpkı otomobiller, mobilyalar ya da yollar gibi yararlı olmasını isterim. Nerede hata yaptık biliyor musunuz? Yönetmeni olduğumuz hayallerimize, figüran olmayacak insanları başrol yaptığımızda! Yeni yılda istediğinize rol, istemediğinize yol verin.





Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi