Seda Kağıtcı

Seda Kağıtcı

Yaşayıp göreceğiz…

28 Mayıs’ı da nihayet geride bıraktık. Sonunda beklenen gün geldi çattı. Seçimin ikinci turunda halk sandığa gitti, oyunu kullandı ve seçimini yaparak liderini seçti. Mevcut iktidarla yola devam dedi. Herkes eminim hür iradesiyle ve vicdanıyla verdi kararını. Kimsenin de bundan sonra hiçbir konuda şikayet etmeye hakkı yok.

Ben şunu savunurum, en güzel tepki gösterme ve söz söyleme yeri sandıktır. Oy kullanmak herkesin vatandaşlık görevidir. Eğer sandıkta sözünü söylemişsen ve sende çoğunluktan biri olup çıkan sonuca katkı sağlamışsan bundan sonra susmasını bileceksin ve saygı duyacaksın.

Seçmen herşeyden memnun ve mutlu olduğunu, herşeyin kendisi ve ülkesi için zaten güllük gülistanlık olduğunu bir kez daha kabul etti ve kullandığı oy ile bunu gösterdi. Artık diyecek bir şey yok. Umarım oy verenler bir gün pişman olmaz. Ben sonuçtan memnun olmayan taraftayım. Endişeliyim, korkuyorum, önümüzdeki günleri güzel görmüyorum. Ekonomik yönden daha da zorlu zamanlar, kendimizin daha da önemlisi çocuklarımızın geleceği için belki de bazı özgürlüklerimizin kısıtlanacağı, hatta düşüncemizi rahatça söyleyemeyeceğimiz karanlık günler sanki yakın, endişem bu yönde. İnşallah yanılan ben olurum. Varolan bazı sorunlarımıza acilen çözüm bulunmadığı ve birşeyler değişmediği sürece milletçe kötü günler bizi bekliyor. İşte o günler geldiğinde hayıflanmanın bir anlamı olmayacak. Çünkü iş işten çoktan geçmiş olacak.

Ben ülkemi, vatanımı, bayrağımı çok seviyorum. Türk vatandaşı olmaktan da gurur duyuyorum. Bu bayrak da benim, bu vatan da, bu Cumhuriyet de!.. Atamın sevgisi hep içimde, daha küçük yaşta öğretildi Atatürk sevgisi bize, o benim tek liderim, tek kahramanım. Onun yolu yolum, onun ışığı yolumu aydınlatan. Pusulam belli benim, yönüm şaşmaz. Gönül isterdi ki sonuç farklı olsun, ama olmadı. Ne diyelim artık hayırlısı… İnandığım doğruları son nefesime kadar savunmaya sonuç ne olursa olsun ben devam edeceğim. Ne mutlu Türk’üm diyene!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Kağıtcı Arşivi